Beste Pandemonium bezoeker,

Het is geen verrassing meer! Helaas moeten we hierbij officieel mededelen dat Pandemonium 28-11-2020 niet doorgaat. We hebben zo lang mogelijk hoop gehouden, maar door COVID-19 mogen er nog steeds geen evenementen plaatsvinden van de overheid.
We verplaatsen het evenement naar 27 november 2021, uiteraard blijft jouw ticket geldig voor deze editie.

Mocht jij jouw ticket tussendoor zijn kwijt geraakt, dan kan je deze te allen tijde opnieuw opvragen per mail bij de ticket provider.
Tot het nieuwe evenement blijven wij leuke acties doen online op onze merchandise & binnenkort komen we met iets speciaals. Stay tuned!
Wij willen jullie bedanken voor jullie begrip en support.

For now, stay safe, stay healthy, stay home and later we party extra hard.

The Cyndium Crew

—————

Ticket Sale Pandemonium 28 november 2020

Einde jaar zijn wij er klaar voor om weer echt te hakken op de beukende beats van de beste artiesten in de hardcore scene. Op 28 november 2020 keert Pandemonium terug naar de legendarische Sporthallen Zuid.

Uiteraard houden wij alles omtrent het Coronavirus nauw in de gaten en zijn hier ook over in contact met de gemeente., maar aangezien het pas over 7 maanden zover is, gaan wij er vanuit dat dit evenement gewoon mag plaats vinden.  Wij verwachten wel dat we wat maatregelen moeten treffen voor de veiligheid. Een van deze maatregelen is dat het bezoekersaantal iets verminderd zal worden waardoor er dus minder tickets beschikbaar zijn voor deze editie. Wees er dus op tijd bij met het kopen van je entree ticket!

De Kaartverkoop start zaterdag 25 april om 12:00H (CET):

De eerste 500 ticket koper kunnen kiezen tussen 2 leuke cadeautjes namelijk:

  • 200 V.I.P. Free Upgrades tickets (max 200 beschikbaar) Let op! Kies wel het juiste ticket in de ticket shop.
  • Regulair ticket met welkomstdrankjes bij binnenkomst (max 300 beschikbaar).Deze mensen zullen later een mail krijgen of zij hiervoor in aanmerking komen, het heeft dus geen zin om ons hierover te schrijven.

 Cyndium Membercard Holder: Afgelopen week heb je van ons een e-mail ontvangen met het bericht om je persoonlijke gegevens in te vullen. In deze e-mail hebben we je een barcode gegeven. Gebruik die code om je ticket te kopen in de Cyndium-ticketshop. CHECK AUB OOK JE SPAM BOX! Mocht je de gegevens nog niet hebben ingevuld. Doe dit aub dan direct. Bij het kopen van je kaart kies aub de Cyndium membercard ticket in de ticket shop.

Mocht het evenement i.v.m. het Coronavirus niet plaats vinden op 28 november 2020, zullen alle ticketkopers de volgende keuze krijgen:

  • Ticket behouden voor Pandemonium 2021
  • Ticket wordt omgezet naar een voucher waarmee men voor een ander Cyndium event 2021 tickets of merchandise kan kopen.
  • Refund: Indien men kiest voor deze optie, zal het geld pas na het evenement in 2021 gerefund worden.
  • Bezoekers die een ticket via Ticketswap of een vergelijkbare partij hebben gekocht, behouden hun ticket voor Pandemonium 2021. Deze bezoekers komen niet in aanmerking voor een refund of een voucher. Alleen tickets die rechtstreeks bij de officiële Cyndium website zijn gekocht zullen door ons verwerkt worden omdat wij niet de geldigheid kunnen garanderen van bij Ticketswap gekochte tickets.

Wij adviseren bij het kopen van jouw Pandemonium ticket, je volledige gegevens in te vullen en akkoord te geven voor de mailing. Hiermee maak je o.a. in de toekomst kans op winacties en blijf je op de hoogte van alle communicatie.
Registratie link:http://www.cyndium.com/newsletter-subscription/

FOR NOW, STAY SAFE, STAY HEALTY, STAY HOME, THEN LATER WE PARTY  EXTRA HARD !!